Følg vores testfamilier forår 2019

Robust Hjælpemidler bruges af bla. af ergoterapeuter og institutioner i hele Danmark. Omdrejningspunktet i vores mange produkter er vores ugeplaner og piktogrammer, som kan hjælpe familier med at få bedre styr på hverdagen. Det opnår man ved at planlægge med visuelle pictogrammer, som viser, hvad dagen og ugen bringer, også helt ned i detaljen hvis man har behov for det.

 

Børn og unge med eks. ADHD, aspergers, autisme eller andre særlige behov, har ofte svært ved at huske hvad der skal ske, og hvornår. De kan have svært ved at holde fokus, og mister hurtigt koncentrationen og interessen for det, som ikke er vigtigt for dem. Ved at planlægge familiens tid visuelt med piktogrammer med billeder på, får barnet en meget bedre forståelse for, hvad der planlægges. De kan nemmere forholde sig til, hvad de skal og hvornår. Det giver ro og overskud til hele familien.

 

En god og struktureret visuel planlægning viser barnet, at hele dagen og ugen er i faste rammer. Derfor skal barnet ikke bruge tid og kræfter på at tænke over og spørge om, hvad der skal ske og hvornår. I stedet kan de nu kigge på ugeplanen og følge med i familiens planlægning. Det kan de gøre, lige når de vil, og har brug for det.

 

Robust samarbejder med 2 familier, som prøver at integrere Robust ugeplaner og piktogrammer i hverdagen, over en periode på 3 måneder. Her på vores forum, kan du følge begge familier, se og læse hvordan Robust virker i daglidagen, og hvordan det måske kan gøre en forskel i deres liv.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at deltage i debatten.

 

Følg med i vores Forum her.