Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger

Webshop ejer:

Robust Hjælpemidler ApS
CVR nr. 40062513
Adresse: Østergade 27 - 6510 Gram
E-mail adresse
shop@robust.dk
Telefonnummer 64 68 52 22

Generelle oplysninger

1. Afgivelse af ordre:
Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt. Alle kontrakter indgås på dansk.

For at foretage et køb på robust.dk skal du igennem følgende trin:

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
4. Godkend vores handelsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
6. Betaling for dine varer gennemføres først når vi afsender dine varer til dig

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller sende en e-mail til shop@robust.dk.

Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig pr. oplyst mailadresse, husk at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke modtager noget fra os, umiddelbart lige efter dit køb er afsluttet. 
Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2. Annullering af ordre:

Ordrer, der endnu ikke er ekspederet af Robust Hjælpemidler ApS, kan annulleres ved henvendelse på shop@robust.dk hurtigst mulig, dog ikke ordrer der er produceret efter kundens specifikke ønsker og/eller mål. Er varerne afsendt af Robust Hjælpemidler ApS, har du i et vist omfang mulighed for at returnere dem, hvis du fortryder købet. Se nærmere herom under punkt 5.

3. Priser:
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med robust.dk indgås aftaler på dansk.

4. Betaling:
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af MobilePay, Dankort/VISA, Mastercard, Visa/Visa Electron samt Viabill*. Disse oplysninger transmitteres krypteret mellem kunde og Robust. Personoplysninger (navn, adresse osv) krypteres dog ikke Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Robust Hjælpemidler ApS tilægger ikke kortudsteders betalingsbebyrer, dem betaler vi.
*Kunde laver aftale online direkte med Viabill  VI HAR INGEN FORMER FOR EKSPEDITIONSGEBYR.


5. Forsendelse og levering:

Robust Hjælpemidler ApS forsøger at afsende bestilte varer samme dag, og det lykkedes for det meste. Man skal dog påregne en leveringstid på mellem 1-3 dage. Bestilte varer sendes som udgangspunkt samlet. Har vi udsolgt af de bestilte produkter, eller vil der gå mere en 3 dage før vi kan afsende din ordre, vil du blive informeret herom hurtigst muligt, og du vil have ret til at fortryde dit køb.
Du betaler kun fragt én gang, uanset hvor mange produkter, du køber. Du kan altid se de samlede leveringsomkostninger på din ordreseddel, når du bestiller varer på www.robust.dk.
Med mindre andet aftales, vil du være berettiget til at hæve købet, hvis du ikke har modtaget de bestilte varer senest 30 dage efter, at du har afgivet din bestilling.
Robust Hjælpemidler ApS bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.

Robust Hjælpemidler ApS leverer til hele Danmark, Grønland, Færøerne, Norge, Sverige og Tyskland. Kontakt vores medarbejdere for oplysning om, hvorvidt vi kan levere til andre lande.

Vi sender med GLS til hele DK, hvor din forsendelse kan hentes i valgte GLS Shop, leveringstid er typisk 1-3 hverdage.

Pakker til udland, tager typisk 3-8 hverdage.

Vores forsendelsespriser: (alle priser er inkl. moms)

DK – 88,-

Grønland & Færøerne – 498,-

Norge – 598,-

Sverige & Tyskland – 248,-


6. Fortrydelses- og returret:
Robust Hjælpemidler ApS tilbyder 14 dages returret. For at afgøre om du vil udnytte fortrydelsesretten, har du lov til at pakke varen ud. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes på mail shop@robust.dk.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Der er ingen returret på varer/produkter produceret specielt til den enkelte kunde.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Du kan returnere en vare ved at: 
• Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på vores adresse.

• Sende den til Robust Hjælpemidler ApS, Østergade 27, 6510 Gram

Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen.
Det, du har betalt for varen, tilbagebetales til dig, når Robust Hjælpemidler ApS har modtaget din vare retur.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.


RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

HUSK du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

7. Reklamationsret:

Når du handler hos Robust Hjælpemidler ApS har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Robust Hjælpemidler ApS og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte os på mail, eller sende varen til os.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Lider varen af en fejl eller mangel, vil Robust Hjælpemidler ApS søge at foretage om levering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for Robust Hjælpemidler ApS.
Med mindre andet er aftalt, ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet reklamation skal ske straks en fejl eller mangel konstateres. Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en sådan undersøgelse af en købt vare, som ordentlig forretningsbrug kræver.

8. Forbehold og ansvarsfraskrivelse:

Sortiment og priser ændres løbende og uden varsel. Du er dog altid sikret den aftalte pris på bestillingstidspunktet.

Vi tager forbehold for moms- og afgiftsændringer. 

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte varer.

 

9. Almene betingelser:
Alle aftaler og tilbud baseres på vores købs- og leveringsbetingelser. Når varer bestilles, betragtes disse betingelser som accepterede. Afvigelse af disse købs- og leveringsbetingelser som ønskes af køberen, men som ikke er skriftlig godkendt af Robust Hjælpemidler ApS, betragtes som IKKE accepterede. 

10. Tekniske ansvar:
Det er kundens ansvar at behandle de bestilte varer efter producentens anvisning for bedst og længst mulige holdbarhed.

11 Garanti:  
Robust Hjælpemidler ApS tilbyder 12 mdr. garanti på alle vores produkter, samt 24 mdr. reklamationsret.

 
Personoplysninger og trediepart:

Når du har besøgt robust.dk, ved vi følgende om dig: 
- Hvilke sider du har besøgt og hvornår
- Hvilken browser du bruger
- Hvis du har slået brug af cookies til i din browser-opsætning, vil en cookie blive sat i det øjeblik, du besøger robust.dk. Oplysningerne anvendes i forbindelse med afvikling af driften af robust.dk, samt til at give dig en bedre service i forbindelse med din oplevelse med Robust Hjælpemidler ApS.   

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering enten via vores kontaktformularer eller tilmelding til nyhedsbrev. Her indsamles oplysninger om bl.a. navn, adresse, postnummer, e-mail og interesser. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

For at du kan indgå aftale med os på robust.dk, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og din E-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Robust Hjælpemidler ApS og Smartweb A/S.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Henvendelser angående dette skal ske til kundeservice på mail shop@robust.dk. Det er kun medarbejdere hos Robust Hjælpemidler ApS og Smartweb A/S der har og får adgang til dine oplysninger hos os, og kun i forbindelse med dit køb hos os. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Fortrolighedspolitik: Robust.dk / Robust Hjælpemidler ApS forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Trediepart som har adgang til de informationer du har afgivet når du har handlet hos os er::
Selected Media, Wilders Plads 5, 1403 København K, som varetager vores annoncering på Facebook og Google
BestOne, Kirsten Walthers vej 8, 2500 Valby, som varetager vores annoncering på Facebook og Google
Andre som har adgang til dele af dine informationer hos os, kan være GLS og DHL som bringer vores pakker ud, ePay / Bambora som håndterer din betaling for produkter købt på vores webshops.

Google Analytics og Cookies
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
“En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, iPad eller lignende med det formål at indhente data om brugeren.” Kilde og mere information: http://erhvervsstyrelsen.dk/
Solfilmgruppen.dk bruger cookies til at registrere færden på websitet. F.eks. hvor mange sider bliver besøgt, hvor lang tid de forskellige sider bliver besøgt og hvordan søgefunktionen bruges. Formålet er at indhente data om brugerens færden, for at forbedre brugervenligheden og funktionaliteten samt til udarbejdelse af statistik. Ved tilmelding af nyhedsbrev og kontaktformularer, indsamler vi personlige informationer (se længere nede under ‘brug af personoplysninger’).

NYHEDSMAIL: Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil du modtage 1-2 nyhedsmails pr. måned, og du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet enten på robust.dk eller ved at sende en mail til shop@robust.dk. Vi videregiver eller sælger aldrig dine oplysninger.

Indsigt og indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven og GDPR-regulativet:

Som registreret kunde hos Robust Hjælpemidler ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du kan altid få oplyst hvilke oplysninger vi har om dig, få dem rettet/opdateret, eller slettet, i disse tilfælde, kan du altid kontakte os på: shop@robust.dk.

Website: robust.dk
Virksomhedens juridiske navn: Robust Hjælpemidler ApS
Organisationsform: Anpartsselskab
CVR: 40062513
Virksomhedsadresse: Østergade 27, 6510 Gram, Danmark
E-mailadresse: shop@robust.dk
Telefon: 64685222
Virksomhedens etablerings år: 2018

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til shop@robust.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
kfst@kfst.dk
41 71 50 50 (Hverdage 9-12)