Om os

Robust producerer og forhandler inklusions- og visualiseringsværktøjer i form af piktogramsamlinger til institutioner, skoler og ikke mindst til de familier, hvor et familiemedlem har brug for struktur og overblik for at muliggøre indlæring og for at lette hverdagen, både for den handicappede, familien og medarbejderne i institutioner og skoler.
 

Robust ugeplaner, tavler og piktogrammer, giver det enkelte individ mulighed og overskud til læring og indarbejdelse af rutiner, og fjerner fokus fra de udfordringer mange hverdags situationer ellers ville have bragt med sig, som ofte er grundlag for et stort ressourceforbrug.

Vore produkter er især til stor gavn for personer med Autisme, ADHD, Aspergeres, Demens og andre med indlærings- og overbliksproblemer, hvor simpel struktur kan hjælpe dem til en bedre hverdag.

Alle vore produkter er udviklet ud fra en stor indsigt i den hverdag, og de behov børn og unge med udfordringer som Autisme, ADHD og har. Derfor har vi lavet vore produkter, så de kan skabe struktur og overblik i en for dem kaotisk verden. Dette giver dem en lettere og mere harmonisk hverdag, til gavn for dem selv og alle omkring dem.

Alle vores produkter er holdbare og slidstærke, og kan aftørres med en fugtig klud, flere kan også komme en tur i opvaskemasskinen på max. 30 grader. Produkterne er fleksible og udarbejdet og afprøvet gennem flere år med stor succes, af både private og det offentlige sunhedssystem. Fra vores lokaler i Gram i Sønderjylland, tegner, udvikler og producerer vi selv alle vores produkter.


Robust Hjælpemidler ApS

Har du ris og ros, gode ideer eller forslag til forbedringer af vores produkter eller webshop, hører vi gerne fra dig på
shop@robust.dk.